diumenge, 1 de desembre de 2013

    TIPUS DE MESCLES

  1. Tipus de Mescles
    • Dissolució vertadera: Sols se podría separar per metodes quimics.
    • Suspensió: Mescla bastant estable, pero no es una dissolució vertadera, es separa per metodes quimics.
    • Emulsió: Mescla molt inestable, als minuts es separa i pasa de ser una mescla homogenia a una heterogenia.
    • Dispersió i Dispersió coloidal: La dispersió coloidal es molt estable. La dispersió es una mescla molt inestable, se dispersa i després es separa.
  2. Materials utilitzats
    • Provetes
    • Bots de Precipitats
    • Graella
    • Tub d'asaig
    • Cullereta
    • Aigua
    • Oli
    • Farina
  3. A continuació, amb 6 tubs fem el següent:
  4. Procediment
    • Tub Nº1: (Tipus de mescla: Emulsió)
      •  ml de oli i aigua
    • Tub Nº2: (Tipus de mescla: Emulsió)
      • Aigua, oli i 1 cullera de Lecitina.
    • Tub Nº3: (Tipus de mescla: Suspensió)
      • Aigua i 1 cullera xicoteta de harina
    • Tub Nº4: (Tipus de mescla: Dissolusió Vertadera)
      • Aigua i sal
    • Tub Nº5: (Tipus de mescla: Dispersió coloidal)
      • Aigua i algubina
    • Tub Nº6:
      • Sols aigua
    • Totes les mescles son homogenies.
Arantxa, Paula y Sheila



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest és un blog educatiu i els comentaris estan moderats. No et molestes en voler-nos trollear, no els publicarem.