dimarts, 26 de novembre de 2013

MEZCLAS  HETEROGENIAS  Y HOMOGENEAS.

Tipos . dispersión colonial.


Disolución vertedera. agua. aceite y lecitina.

Suspensión. agua y aceite.

Emulación. agua y sal (mezcla muy inestable).

Dispersión. aceite  y agua.

MATERIALES.

probetas. vasos. espátula. agua. harina. lecitina.


AGUA. HARINA. LECITINA.

AGUA Y ACEITE

AGUA . ACEITE Y LETICINA.

AGUA. FARINA.

AGUA. SAL.

Los removemos durante segundos y cuando ya están mezclamos y observamos los resultados.


TODAS LAS MEZCLAS SON HOMOGENEAS.



































 




















1 comentari:

  1. Elies, cal que corregisques algunes faltes i paraules mal escrites.
    No pots acabar el post dient que totes eres mescles homogènies, perquè férem la pràctica per aclarir les diferències.
    De moment, està clar que tens més punts que la resta dels teus companys, que no han fet res.

    ResponElimina

Aquest és un blog educatiu i els comentaris estan moderats. No et molestes en voler-nos trollear, no els publicarem.