TIPUS DE MESCLES :
-Disolució vertadera : Soles se pot separar per metodes quimics.
-Suspensió : Mescla bastant estable , peró no es una disolució vertadera , es separa per metodes
quimics.
-Emulció : Mescla molt inestable , als minuts es separa i pasa de ser una mescla homogenea a ser una
mescla heterogenea.
-Dispersió i dispersió coloidal : La dispersió coloidal es molt estable.La dispersió es una mescla molt
inestable se dispersa i despres es separa.
MATERIALS UTILITZATS :
-Provetes.
-Gots de precipitacions.
-Graella.
-Tub d'assaig.
-Cullereta.
-Aigua.
-Lecitina de soja.
-Oli.
-Farina.
PROCEDIMENTS :
-Tub nº1 : Mescla : Emulsió
Oli i aigua.
-Tub nº2 : Mescla : Emulsió
Aigua , oli i 2 cucharades de lecitina.
-Tub nº3 : Mescla : Suspensio
Aigua i farina.
-Tub nº4 : Mescla : Disolució vertadera.
Aigua i sal.
-Tub nº5 : Mescla : Dispersió coloidal.
Aigua i algubina.
Se menegen totes les mescles durant 5 minutos y després sen donem conter de que totes les mescles son homgenies.
Noelia López i Lorena Balmes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Aquest és un blog educatiu i els comentaris estan moderats. No et molestes en voler-nos trollear, no els publicarem.